Zoek
RSS

Blog

Finalist, beste aardbeienslof van Nederland 2024
Opmerkingen (1) Finalist, beste aardbeienslof van Nederland 2024

Bakkerij Vermeij finalist “Beste aardbeienslof van Nederland 2024”

IJsselmuiden – De bakkers van Bakkerij Vermeij uit IJsselmuiden zijn, samen met 14 andere bakkers, genomineerd voor De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024.

De wedstrijd is een initiatief van Prestige Fruit. Zij daagden bakkers e...

Bijna beste oliebollen van Nederland
Bijna beste oliebollen van Nederland

Bakkerij Vermeij bakt bijna beste oliebollen van Nederland!

Bakkerij Vermeij is derde geworden in de landelijke oliebollenkeuring van het Echte Bakkersgilde. René Vermeij is al vaak in de prijzen gevallen met zijn desembrood en vorig jaar won hij de kerststollenkeuring. Nu is er ook een podiumpl...

Dubbel Prijs!
Dubbel Prijs!

Kampen – Lekkerste Speculaas van Overijssel

Dubbel prijs voor Bakkerij Vermeij. Tijdens de Beko Speculaaskeuring 2022 heeft hij de prijs voor de lekkerste gevuld speculaas van Overijssel en de prijs voor de lekkerste roomboterspeculaasjes van Overijssel gewonnen.

Bakkers uit het hele land konde...

2e plek landelijke Desem Awards
Opmerkingen (1) 2e plek landelijke Desem Awards

Vermeij, De Echte Bakker maakt fantastisch desembrood!

 

Wageningen -  Een mooie rustieke korst en vakmanschap dat eraf spat. Anders dan brood dat met gist wordt gebakken, wordt desembrood gemaakt met een desemcultuur. Vermeij, De Echte Bakker met winkels in Kampen en IJsselmuiden maakt het bijna ...

Desembrood
Desembrood
Een grote passie van bakker René Vermeij is het maken van Desembrood. Het Desembrood wordt gemaakt van de eigen desemcultuur van Bakkerij Vermeij Door de lange ontwikkeltijd van het deeg krijgen de broden een heerlijke volle smaak. Ook kenmerkend is de krokante korst. Al verschillende keren zijn René en zijn bakkers in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse Desem Awards. Dé topper in het assortiment is het Desembrood met Noten en Krenten. Te lekker om te laten liggen!
Streekproducten
Streekproducten
Zo leuk! Producten uit de eigen streek. In samenwerking met de plaatselijke molen, d’Olde Zwarver, in Kampen. Voor de Kamper speltkoeken en onze Molenspelt gebruiken wij speltmeel dat verbouwd wordt in de regio. De Kamper molen pelt en maalt het speltgraan voor ons. Kamper Speltkoeken: Een heerlijke brosse koek gemaakt van volkoren speltmeel. Lekker voor zo even bij de koffie. Verpakt in een mooie koker. Molenspelt: Een stoer speltbrood gemaakt van volkoren speltmeel. Een stevig desembrood met een mooie volle smaak.
Koek
Koek
Koek in alle soorten en maten. Onze bakkers zijn er een kei in! In onze winkels vindt u daarom een ruime sortering aan koeken. Variërend van bitterkoekjes, de beroemde rondo’s tot een heerlijke kaneelkoek. Een aantal toppers uitgelicht: Kamper slof, een heerlijke koek met walnoten, gevuld met huisgemaakte caramelspijs, om lekker stukjes van te snijden. Vanillestang, een begrip in Kampen, IJsselmuiden en omstreken. Cake met een zoet laagje fondant aan beide zijden. Speculaas, in tegenstelling tot bij veel bakkers wordt speculaas bij ons het hele jaar gebakken. Waarom? Omdat onze klanten niet zonder kunnen, zo lekker! Wij bakken de bekende krokante speculaasbrok, maar ook onze zachte variant is zeker de moeite waard om eens te proberen.
RTL bij Rene Vermeij De Echte Bakker
Opname voor Welkom in Kampen (RTL 4) bij René Vermeij De Echte Bakker - Bekijk de opname